Site Overlay

Салата със смокини и козе сирене – Рецепта

“Небцето пирува, щом усети вкуса на салатата със смокини и козе сирене “

Начин на приготвяне:

Измийте смокините и го подсушете с кухненска хартия.

Две от тях нарежете на дъното на купа за салата. Сложете отгоре микса зелена салата.

В сух тиган с незалепващо дъно изпечете сиренето от двете страни.

Извадете и поставете отгоре върху салатата. Накъсайте на малки парчета прошуто и го поставете хаотично.

Разрежете третата смокиня на 4 и я поставете по средата.

Посолете салатата със смокини и козе сирене, полейте със зехтин, поръсете със семената и редукцията Педро Хименес.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *