Site Overlay

Салата с елда и праскови – Рецепта

Начин на приготвяне:

1. Пригответе си две широки чинии, в които ще поднесете витаминозната салата.

2. Сварете елдата на среден огън, докато абсорбира водата.

3. Оставете да се охлади. Разделете я на две равни части и сложете в чиниите.

4. Нарежете салатата айсберг на едро или я накъсайте с ръце.

5. Измийте и обелете красавицата. Подредете я върху салатата с елда.

6. Измийте и нарежете прасковата, без да я белите. Наредете я в чинията.

7. Вземете една купа и смесете съставките за дресинга. Разбъркайте хубаво и полейте с него салатата.

Вашата салата с елда и праскови е готова.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *