Site Overlay

Салата с киноа и боб Черно око – Рецепта

Начин на приготвяне:

Киноата се измива и се слага да се вари в 2 ч.ч. вода. Отнема около 15 минути след завирането на водата.

През това време се измива и накъсва спанакът.

Чери доматите се нарязват на четвъртинки, а маслините на колелца.

Смесват се продуктите за дресинга – олиото, сокът от лимона с ригана и сол и черен пипер на вкус.

Когато киноата е сварена и малко е поизстинала, се добавя към нея изцеденият боб и нахут, спанакът, доматите, маслините и сушените череши и продуктите за бобената салата се разбъркват.

Салатата се залива с дресинга, разбърква се добре и салатата с киноа и боб Черно око е готова за сервиране.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *