Site Overlay

Салата с киноа и черен боб – Рецепта

Начин на приготвяне:

Киноата се измива и се слага да се свари в 2.5 – 3 ч.ч. вода. Отнема около 15 минути след завирането на водата.

През това време се нарязва лукът, пиперката и магданозът.

Смесват се продуктите за дресинга – сокът от двата лайма, олиото, кимионът и сол на вкус.

Когато киноата е готова и поизстинала, към нея се прибавя царевицата, черният боб, нарязаните зеленчуци и магданозът.

Разбърква се добре вкусната бобена салата, залива се с дресинга и се разбърква отново.

Прибира се в хладилника и се сервира охладена салата с киноа и черен боб, по желание с малко авокадо.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *