Site Overlay

Салата с пържен патладжан и моцарела – Рецепта

Начин на приготвяне:

Измиваме и подсушаваме патладжана. Нарязваме го на колелца.

Осоляваме го и оставяме в гевгир да се отцеди добре.

В тиган загряваме олио. Овалваме колелцата в брашно и пържим до златисто.

Пържения патладжан поставяме върху кухненска хартия да се отцеди мазнината.

Подреждаме колелцата в чиния, върху тях слагаме по едно колелце моцарела.

Поръсваме с прясно нарязания магданоз.

Добавяме няколко маслинки!

Наздраве с тази салата с пържен патладжан и моцарела!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *