Site Overlay

Свинска вратна пържола с кост и градинска салата – Рецепта

“Какво би отивало повече на една апетитна свинска пържола от голяма купа градинска салата”

Начин на приготвяне:

Загряваме тиган с малко олио на фъното.

Измиваме вратната пържола и я подсушаваме, за да не отива вода в горещия тиган.

След като олиото е загряло, поставяме пържолите с кост в тигана.

След 20 секунди обръщаме пържолата, поставяме капак на тигана и намаляване силата на котлона на половина.

След 5 минути обръщаме и махаме капака. Посоляваме и добавяме масло.

Обръщаме още 2 пъти през 5 минути период и гасим котлона.

Оставяме пържолата да си почине и през това време приготвяме салатата.

Режем зеленчуците, както ни харесва, и овкусяваме по свой вкус.

Перфектната свинска вратна пържола с кост и градинска салата за вечеря или следобедна закуска в неделя.

Бързо и вкусно!

Бон апетит!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *