Site Overlay

Свинска пача с варени яйца – Рецепта

Начин на приготвяне:

В дълбока тенджера слагаме крачетата, езика, ушите, месото, дафиновия лист, черния пипер и варим на тих огън до готовност.

Изваждаме продуктите, езика обелваме, обезкостяваме там, където има кости, останалите накъсваме.

Бульона прецеждаме, овкусяваме със сол, чесън и оцет.

В съд поставяме сварените яйца, добавяме нарязания на ситно магданоз, накъсаното месо и заливаме с бульона свинската пача.

Оставяме в хладилника, да се желира свинската пача с варени яйца за няколко часа преди консумация.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *