Site Overlay

Свински гърди с ориз и соев сос – Рецепта

“Вкусотия за цялото семейство – свински гърди с ориз и апетитен соев сос като страхотно допълнение към ястието”

Начин на приготвяне:

Когато ви се хапва нещо по-засищащо, опитайте Свински гърди с ориз и соев сос.

1. Нарежете свинските гърди на дълго и след това на едри кубчета. Мариновайте ги в 1 лъжица от соевия сос, захарта, черен пипер и лъжица-две олио.

Така трябва да престоят няколко часа в хладилник.

2. Накълцайте лука и го запържете в останалото олио до омекване, тогава добавете морковите, нарязани на дребно. След като започнат да добиват загар, сложете месото, магданоза и още две лъжици соев сос. Бъркайте минута-две.

3. Сипете ориза и запържете и него с всичко останало.

Прехвърлете в тавичка, налейте вода в пропорция 2.5 или 3:1, в зависимост от марката и сорта, който използвате (консултирате се с указанията на пакета).

Ако е нужно, добавете малко сол.

4. Печете ястието с ориз в загрята на 200 градуса фурна докато течността се поеме от ориза-около 25-30 минути.

Остава ви само да се насладите на тази класика от ориз със свинско.

Добър апетит!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *