Site Overlay

Свински далак със зеленчуци и бяло вино – Рецепта

Начин на приготвяне:

Почистете лука, морковите и чушките.

Нарежете ги на подходящи парчета и ги задушете заедно с маслото до омекване.

Нарежете свинския далак на парчета.

Добавете го към зеленчуците.

Прибавете червения пипер, подправката за свинско месо и гответе на слаб огън 3-4 минутки, като разбърквате междувременно.

Добавете бурканчето мариновани гъби и налейте бялото вино.

Оставете ястието да къкри на тих огън докато остане на мазнина и далакът омекне.

Готовото ястие овкусете с млян черен пипер.

Добър апетит!

Свинският далак със зеленчуци и бяло вино е много вкусен.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *