Site Overlay

Свински каренца в доматен сос – Рецепта

Начин на приготвяне:

Слагаме месото в тенджера с вода, когато заври, изхвърляме водата.

Връщаме месото в тенджерата и добавяме около 300 мл вода.

Слагаме всички подправки с изключение на девесила.

След като месото заври, прибавяме лука и пресния пипер. Слагаме и доматения сос и варим яхнията, докато месото се свари.

В купичка разтваряме брашното с малко водичка, така че да се получи рядка кашичка.

Пет минути преди да изключим котлона, сгъстяваме соса, като прибавяме брашнената кашичка.

Овкусяваме свинските каренца в доматен сос с пресен девесил.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *