Site Overlay

Свински кебап с лук в плик за печене – Рецепта

Начин на приготвяне:

Нарежете месото на по едри парчета, измийте и подсушете, посолете и поръсете с черен пипер на вкус.

В тиган нагрейте олиото и добавете свинското месо, запържете за около 5 минути, като разбърквате.

Прибавете червения пипер и чубрицата, разбъркайте и премахнете тигана от огъня.

Нарежете лука на полумесеци и заедно с месото и лютата чушка поставете в плик за печене и налейте червеното вино.

Завържете плика и поставете апетитния кебап в тавичка, отгоре пробийте 2-3 дупчици в него с помощта на нож.

Печете свинския кебап с лук в плик за печене в предварително нагрята на 180 градуса фурна за около 45-50 минути.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *