Site Overlay

Свински пържоли с ананас и кашкавал – Рецепта

Начин на приготвяне:

Свинската плешка се измива много добре и се нарязва на тънки пържоли.

Лимонът се измива много добре и се изцежда.

Разбърква се с бялото вино, черният пипер и солта.

Пържолите се нареждат в тавата за печене и се заливат с маринатата.

Оставя се в хладилник за 20 мин.

След като се извади от хладилника, се пече с фолио за 30 мин на 220 градуса.

Ананасът се изцежда от консервата и се нарежда върху всяка пържола.

Кашкавалът се настъргва на ситно и се нарежда върху ананаса.

Свинските пържоли с ананас и кашкавал се пекат 20 мин на 150 градуса.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *