Site Overlay

Свински ребра по австрийски – Рецепта

“Добър апетит със свински ребра по австрийска рецепта, към които знаем, че няма да останете безразлични”

Начин на приготвяне:

Свински ребра по австрийски, които ще се харесат на всеки любител на мръвката.

1. Смесете всички съставки за маринатата в купа и намажете обилно с нея свинските ребра.

2. Покрийте със стреч фолио тавичката с ребрата и ги оставете да се мариноват в хладилника – за предпочитане за ден-два. Дръжте останалата марината също покрита в хладилника.

3. Извадете маринованите ребра от хладилника да постоят поне поне 30 минути преди термичната обработка.

4. Намажете ребрата с останалата марината, посолете ги и покрийте тавичката с два листа алуминиево фолио и поставете на средната решетка във фурната. Фурната се загрява на 160 градуса за фурна с конвекция или 180 градуса с включен горен и долен реотан.

5. Извадете ребрата от фурната след 60-70 минути и сервирайте веднага.

Тези вкусни ребра по австрийска рецепта вървят добре с домашно приготвен хляб и свежа зеленчукова салата.

Да ви е сладко!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *