Site Overlay

Свински ребра с картофи и гъби – Рецепта

“Добър апетит с нашето основно от свинско месце, картофи и гъби “

Начин на приготвяне:

Нарязваме свинските ребра на порции, поръсваме с олио и ги овкусяваме с подправките.

Обелваме картофите и лука.

Нарязваме лука на полумесеци, а картофите по избор, и изсипваме гъбите при тях.

Поръсваме всичко със сол и чубрица и разбъркваме добре.

Върху тях слагаме ребрата с подправки и поставяме съда в загрята до 180 – 200 градуса фурна за около 30 – 40 минути, докато ребрата се зачервят.

Свински ребра с картофи и гъби сервираме с полезна салата.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *