Site Overlay

Свински ребърца с нар – Рецепта

Начин на приготвяне:

В купичка смесваме черния пипер, червения пипер и солта.

Втриваме с ръце подправките, така че всички ребра да са равномерно овкусени. Подреждаме ребърцата в тава за печене.

Изцеждаме сока на единия нар и го изливаме при ребрата.

Втория нар наронваме на зрънца и оставяме настрана.

Сипваме и виното и печем ребрата в загрята на 200 градуса фурна с вентилатор.

След час свинските ребърца са готови.

Сервираме в чиния и ги поръсваме със зрънца и сок от втория нар.

Нека ви е вкусно със свинските ребърца с нар.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *