Site Overlay

Свински уши на тиган – Рецепта

“Сякаш леко позабравихме това страхотно мезе от свински уши на тиган, време е да си го припомним “

Начин на приготвяне:

Свинските уши са едно много вкусно мезе, макар и предпочитано от малко хора.

Приготвянето им става много бързо.

За тази рецепта е нужно в тенджера с вода да сварите ушите до омекване.

След като ушите са готови, оставяме ги леко да се охладят и ги режем на парченца.

В оребрен тиган загряваме маслото, добавяме парченцата уши овкусяваме със соев сос и черен пипер.

Пържим при непрекъснато бъркане.

Щом ушите са готови, отнемаме от котлона и сервираме свински уши на тиган с резен лимон и студена бира или вино.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *