Site Overlay

Свински хапки с броколи и лук – Рецепта

“Насладете се на сочните свински хапки, които са приготвени с лук и броколи за още по-приятен вкус”

Начин на приготвяне:

Нарежете месото на хапки. Овкусете ги с кърито, сухия джинджифил, сол и черен пипер. Задушете в 70 г масло за 10-на минути или до готовност.

Кипнете тенджера с подсолена вода и добавете предварително накъсаните на розички броколи. Оставете за 5-6 минути, колкото леко да омекнат, но да запазят цвета си.

Отцедете и задушете в 50 г масло за 2-3 мин. Овкусете с пресния копър и малко сол.

Добавете нарязано на кубченца топеното сирене. Разбъркайте и снемете от огъня.

Нарежете лука на полумесеци, а чушката на кръгчета. Овкусете ги със зехтин, оцет и сол и ги намачкайте леко с ръце.

Свинските хапки с броколи и лук са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *