Site Overlay

Свинско контрафиле със сметана – Рецепта

Начин на приготвяне:

1. Пригответе си голяма йенска тенджера с капак.

2. Нарежете свинското контрафиле на кръгчета, подобни на малки пържолки.

3. Измийте и нарежете гъбите на едро.

4. Топеното сирене нарежете на кръгчета.

5. Наредете в тенджерата няколко парчета месо, върху тях поръсете с мащерка, сол и пипер. Следва да наредите от гъбите, кръгчета топено сирене и залейте с малко сметана. Това се повтаря, докато свършат продуктите.

6. Най-отгоре посипете с малко олио и сипете вода. Сложете капака на тенджерата.

7. Гответе на средна решетка във фурната на 160 градуса за 2 часа.

8. Сервирайте свинското контрафиле със сметана топло.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *