Site Overlay

Свинско контрафиле с кашкавал и варени яйца – Рецепта

Начин на приготвяне:

Нарежете свинското контрафиле на дебелина 1 см. Начукайте го.

Овкусете със сол, черен и червен пипер свинските шницели.

В тавичка нарежете лука на кубчета и го разпределете равномерно.

Върху него наредете филето.

Сварете и обелете яйцата. Настържете тях и кашкавала.

Прибавете към тях киселото мляко. Подправете със сол и босилек вашата запеканка с месо.

Сложете свинско контрафиле с кашкавал и варени яйца да се пече на 180°C загрята фурна за 40 мин.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *