Site Overlay

Свинско месо с кисело зеле в мултикукър – Рецепта

Начин на приготвяне:

Месото нарязваме на по-едри кубчета и го поставяме в мултикукъра. Зелето също нарязваме на ситно и го прибавяме към месото.

Прибавяме 2-3 к.л.с връх червен пипер и 2-3 листа сух зафинов лист. Прибавяме и мазнина.

Разбъркваме хубаво всички продукти да се омесят.

Наливаме зелев сок, колкото да покрие продуктите.

Пускаме кукъра на програма Stew за 40 минути. Поднасяме манджата топла.

Свинското месо с кисело зеле в мултикукър е готово.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *