Site Overlay

Свинско с ананас и сирена – Рецепта

Начин на приготвяне:

Свинското месо се нарязва на пържоли с дебелина около 2 см.

Всяка от пържолите се разрязва през средата, така че да се оформи джоб.

Горчицата и сокът от нар се смесват и с получената марината месото се намазва обилно.

Остава се да престои 24 часа в хладилника.

30 мин преди готвене се изважда от хладилника и се поръсва с черен пипер и сол.

Запечатва се на тиган. Гаудата се настъпва и към нея се добавя ситно нарязаният ананас.

С тази смес се напълват свинските пържолите.

Намазва се със сок от ананас.

Запичат се в загрята на 170 градуса фурна за 30 мин.

Сиренето Бри се нарязва на ленти и се поставя върху полуготовото месо.

Свинско с ананас и сирена се допича още 15-20 мин.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *