Site Overlay

Свинско с пащърнак и зеленчуци на фурна – Рецепта

“Желаем добър апетит с порция свинско със зеленчуци на фурна – вкусната вечеря винаги е чудесен завършек на деня”

Начин на приготвяне:

Нарежете месото на едро, овкусете с подправките и запържете за 2-3 мин в маслото.

Измийте, почистете и нарежете зеленчуците (без чесъна).

Прехвърлете ги в тавичка и ги поръсете с малко сол и черен пипер.

Отгоре разпределете месото и целите глави чесън.

Добавете водата и залейте с останалото от пърженето масло.

Покрийте с алуминиево фолио и пъхнете свинското със зеленчуци във фурната за 35 мин на 250°C.

След това махнете фолиото, намалете градусите на 200 и допечете свинското с пащърнак и зеленчуци на фурна.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *