Site Overlay

Свинско с червен лук и пухкаво картофено пюре – Рецепта

Начин на приготвяне:

Вземете тенджера и изсипете в нея олио. След това сложете късчетата месо.

Поръсете със сол и пипер меланж.

Сложете капак, за да се задушат, намалете на средна степен и периодично разбърквайте.

През това време нарежете луковите глави на тънки полумесеци.

След като месото е готово, изсипете върху него лука и разбъркайте. Гответе още няколко минути и изключете котлона.

Изсипете в чиниите от месото и го поръсете с настъргания кашкавал.

За да направите картофеното пюре, обелете и нарежете картофите.

Сложете ги да се варят в подсолена вода. След като заври водата, сложете един зеленчуков бульон. Варете до пълна готовност.

След което добавете маслото и майонезата и разбъркайте.

Сложете топки от пюрето в чиниите.

Накълцайте магданоза на ситно и поръсете.

Поднесете свинското с червен лук и пухкаво картофено пюре топло.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *