Site Overlay

Селска супа със заешко – Рецепта

Начин на приготвяне:

За тази вкусна селска супа месото се сварява със солта и се накъсва на ситно.

Бульонът се прецежда и се връща в тенджерата, на средна степен на котлона.

Добавят се нарязаните лук, моркови и целина.

През това време се обелват и нарязват картофите на кубчета.

Добавят се в супата, както и накъсаното сварено заешко месо.

Супата се овкусява с черен пипер и се сипва олиото.

Вари заешката супа, докато зеленчуците омекнат.

Прибавя се фидето и се вари още пет минути.

След това селската супа със заешко се сваля от котлона и се слагат наситнените магданоз и девесил.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *