Site Overlay

Селска супа с цвекло и свинско – Рецепта

Начин на приготвяне:

Свинското се нарязва на кубчета и се слага в тенджера. Добавя се вода и се вари.

Цвеклото се измива и обелва. Нарязва се на едри кубчета.

Морковите се обелват и измиват. Нарязват се на филийки. Чушките се измиват и почистват от семките. Нарязват се на лентички.

Празът се почиства и измива. Нарязва се на филийки. Когато свинското месо е почти сварено, ако е необходимо, се добавя още вода.

Добавят се нарязаните зеленчуци. Добавя се олио и черен пипер.

Супата със свинско се овкусява се със сол. Вари се до пълно сваряване на местото и зеленчуците.

Селската супа с цвекло и свинско е от любимите бистри супи.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *