Site Overlay

Селска яхния със зелен боб – Рецепта

Начин на приготвяне:

Колбасът се нарязва на кръгчета и се запържва в загрято олио от двете страни, после се изважда в чиния.

В същия тиган се задушва нарязан ситно лук да омекне, добавя се почистен и нарязан на парчета зелен боб, разбъркваме за минута-две и добавяме настърган домат, червен пипер, сипваме гореща вода да покрие продуктите.

След като заври, връщаме колбаса, овкусяваме вкусната яхния с подправки и оставяме да къкри на тих огън до готовност на боба.

Сервираме, поръсена гозбата с нарязан магданоз!

Вкусна селска яхния със зелен боб и колбас!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *