Site Overlay

Семифредо с праскови и бишкоти – Рецепта

“Аплодираме майсторското изпълнение на това семифредо с праскови “

Начин на приготвяне:

Разбийте студената течна сметана на твърд сняг.

Прибавете меда и филаделфията, като бъркате внимателно с лъжица, докато продуктите се хомогенизират добре.

Разредете брендито с вода. Нарежете прасковите на малки парченца. Смесете ги с разбития крем.

Застелете продълговата форма за кейк с парче найлон. Потопете всяка бишкота в разреденото бренди и наредете покрай стените.

Изсипете половината крем, подравнете и наредете ред сиропирани с бренди бишкоти.

Отгоре изсипете останалия крем и покрийте с бишкоти.

Покрийте семифредото с парче найлон, приберете във фризер, докато стегне добре.

Замръзналото семифредо обърнете в подходяща чиния, отстранете найлона и украсете с резени праскови.

Изчакайте десерта да се отпусне преди да нарежете.

При поднасяне полейте всяко парче с топинг по желание.

В рецептата семифредо с праскови и бишкоти е с карамел.

Да ви е сладко!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *