Site Overlay

Сладка баница с течен шоколад – Рецепта

“Ако сме на ваше място, веднага ще се захванем с приготвянето на сладката баница с течен шоколад “

Начин на приготвяне:

В тенджерка загрейте млякото на среден огън, но без да завира. На водна баня добавете шоколадите и маслото. Разбъркайте добре и оставете настрани леко да се охлади.

Вземете корите за баница, разстелете ги, сложете от течния шоколад и навийте на пурички. Наредете ги в широка и плитка тава. По желание намажете пуричките с масло.

Печете сладката баница на 170 градуса за около 25 минути или до златист загар.

Поднесете поръсена с пудра захар и гарнирайте с бананови кръгчета.

Сладката баница с течен шоколад е готова.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *