Site Overlay

Сладкиш от хляб по френски – Рецепта

“Ако сте взели повече хляб, превърнете го в сладкиш “

Начин на приготвяне:

Ако обичате млечна баница от хляб, този десерт по френски ще ви допадне.

Вземете една купа и разбийте яйцето, заедно с млякото и ваниловата захар. Нарежете филийките на кубчета. Сложете ги в тавичка с размери 12х24см и ги залейте с млечната смес.

Измийте и нарежете плодовете на парчета. Добавете ги в тавата към останалите съставки за сладкиша от хляб.

Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса без вентилатор за 15-20 мин.

Да ви е сладко със Сладкиш от хляб по френски!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *