Site Overlay

Сладкиш с извара, грис и сливи – Рецепта

Начин на приготвяне:

Сладкиш със сливи, който може да аранжирате с йогурт сладолед.

Сипваме захарта и маслото в купа и разбиваме с миксер за 1-2 минути. Добавяме яйцето, изварата, ванилията, бакпулвера, разбиваме за кратко и сипваме гриса. Объркваме и изсипваме в намаслена формичка за печене.

Нарязваме сините сливи на парченца и подреждаме върху сместа.

Печем на 180 градуса 30 минути сладкиша с грис.

Оставяме нашия сладкиш с грис, извара и сини сливи за 3-4 часа да се стегне и сервираме.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *