Site Overlay

Сладкиш с круши, орехи и капки шоколад – Рецепта

“Когато се използват точните пропорции, се получава наистина вълшебен вкус и този сладкиш го доказва”

Начин на приготвяне:

В голяма купа смесете киселото мляко със захарта и разбъркайте за кратко.

Пресейте брашното, ванилията, бакпулвера и щипка сол. Прибавете го към киселото мляко.

Излейте на струйка разтопеното и леко охладено краве масло.

Застелете тавичка 20 см с парче хартия за печене. Изсипете приготвената смес. Нарежете крушите на резени.

Подредете ги върху сместа. Поръсете е шоколадови капки, счукани на едро орехи и една супена лъжица кафява захар.

Изпечете сладкиша с круши на 180°C в предварително загрята фурна без вентилатор за около 30-35 мин.

Готовия сладкиш с круши, орехи и капки шоколад охладете на решетка.

Да ви е сладко!

Забележка: Сладкишът е малък!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *