Site Overlay

Солени бисквити с цвекло – Рецепта

Начин на приготвяне:

Цвеклото се бели и се рендосва на едро ренде. След това се изстисква хубаво от сока. След това към него се добавя маслото, нарязано на кубчета.

Следват яйцата, бакпулвера, брашното, чията, протеинът и подправките. Меси се, докато се получи меко тесто за бисквити, което не лепне по ръцете.

Оформят се топчета, които се сплескват леко с ръце и се подреждат в тава, застлана с хартия за печене, като леко се притискат.

По желание солените бисквити се поръсват със сусам или други семена.

Солените бисквити с цвекло се пекат в загрята на 200 градуса за 20 минути.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *