Site Overlay

Солени кето палачинки – Рецепта

Начин на приготвяне:

Чудесна кето закуска, вкусни, мекички и пухкави кето палачинки.

В купа се разбиват с вилица две яйца с щипка сол.

Добавя се извара, нарязани малки парченца чедър, бакпулвер и накрая смляно ленено семе и брашно от елда.

Разбърква се на гъста смес. Загрява се намазнен тиган, сипваме по 1 с.л. гъста смес и оформяме на палачинка.

Печем от двете страни, докато се зачерви, и обръщаме с вилица и метална шпатулка.

Излизат точно 8 солени палачинки, аз сипвах по 3 в тигана на умерен котлон 4-5 степен.

Добър апетит с тези солени кето палачинки!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *