Site Overlay

Солен императорски кекс – Рецепта

Начин на приготвяне:

Брашното се пресява заедно с бакпулвера.

Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавя прясното мляко, олиото и натрошеното сирене.

Добавя се брашното и сместа се разбърква.

Накрая се прибавят нарязаните на дребни кубчета салам и кашкавал и 2-3 с.л. от семената.

Сместа за чудния солен кекс се изсипва в намазана с олио кексова форма. Отгоре се поръсва с останалите семена.

Икономичният кекс се пече в предварително загрята фурна на 170 градуса 40-45 минути.

Оставя се леко да се охлади във формата и тогава се изважда върху решетка.

Приятен апетит с този солен императорски кекс!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *