Site Overlay

Солен кекс с маслини, шунка и кашкавал – Рецепта

Начин на приготвяне:

В купа счупете яйцата. Разбийте с тел. Добавете киселото мляко, олиото, царевичното брашно и бакпулвера.

Разбъркайте до еднородна смес. Нарежете салама на дребно и маслините също. Добавете ги в купата.

Натрошете сиренето. Сложете солта, ементала и шарената сол. Разбъркайте отново.

Намажете кексова форма с олио и поръсете с брашно. Изсипете сместа вътре.

Печете вкусния солен кекс в предварително загрята фурна на 200 градуса за около половин час.

Извадете, оставете соления кекс с маслини, шунка и кашкавал да се охлади леко и сервирайте.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *