Site Overlay

Сос за мазане на ребра – Рецепта

“Сос за мариноване на ребра, който прави месото неустоимо вкусно и ароматно – препоръчваме с две ръце”

Начин на приготвяне:

Загряваме олиото и слагаме лука и чесъна да се запържат, докато станат златисти.

После слагаме кетчупа и разбъркваме с лъжица.

Прибавяме и останалите съставки (горчица, мед, соев сос, сол, черен пипер) и разбъркваме хубаво сместа и оставяме маринатата за месо да къкри.

След като стане готов сосът за мазане на ребрата, го намазвате върху ребрата.

Колкото повече стоят ребърцата с него, толкова по-добре.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *