Site Overlay

Сочна торта с готов крем – Рецепта

“Ако не сте опитвали тази, значи няма ни най-малка представа какво е сочна торта”

Начин на приготвяне:

В купа разбийте яйцата със захарта и ванилията на пухкав крем. Прибавете олиото и течната сметана и отново разбъркайте.

Пресейте брашното с бакпулвера и какаото.

Прибавете сухите съставки към сместа на няколко пъти като разбърквате внимателно с шпатула.

Готовата смес разделете на две равни части.

Изпечете всяка в тава (24 см), застлана с хартия за печене и намазана с малко олио в загрята фурна на 170 градуса за около 12-14 минути, до суха клечка.

Готовите блатове охладете върху решетка.

През това време пригответе крема според указанията на опаковката. Ползвах крем за бисквитена торта на Dr. Oetker. След като кремът е готов махнете от котлона и добавете маслото. Разбъркайте, докато се разтопи.

Във форма за торта със свалящ се борд сложете единия блат. Покрийте с половината от крема. Поставете втория блат и залейте с останалия крем.

Поставете тортата в хладилник за няколко часа, най-добре за една нощ. На другия ден декорирайте по желание.

Бърза, лесна и много вкусна торта.

Да ви е сладко! Сочната торта с готов крем е готова.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *