Site Overlay

Сочни и крехки агнешки котлети – Рецепта

Начин на приготвяне:

Измийте месото и поръсете със солта и черния пипер. Оставете в хладилника за 1 час.

В купичка сложете зехтина, чесъна и магданоза, нарязани на дребно.

Разбъркайте и оставете да се утаи. С помощта на силиконова четка намажете агнешките котлети само със зехтина.

Внимавайте да няма на четката от магданоза и чесъна, защото при пеенето ще изгори и котлетите няма да имат същия вкус.

Изпечете ги на скарата от двете страни до готовност.

Малко преди да ги извадите, намажете само от едната страна със зехтина, чесъна и магданоза.

Сервирайте сочни и крехки агнешки котлети топли в подходящи чинии.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *