Site Overlay

Сочни пилешки дреболии – Рецепта

“Събирайте дружината и приберете бирата в хладилника, докато мезето от пилешки дреболии стане готово”

Начин на приготвяне:

Почиствам и нарязвам зеленчуците на едро, измивам и отцеждам дреболийките.

В тиган разтопявам маслото и слагам дреболийките, бъркам 2-3 минути и прибавям зеленчуците, пак бъркам за 2-3 минути и наливам виното.

Оставям да покъкри на средна температура и след десетина минути добавям соевия сос и доматеното пюре, солта, пипера и чубрицата.

Разбърквам и оставям още малко да покъкри, като периодично разбърквам, а когато се сгъсти дърпам от огъня и поръсвам биреното мезе с магданоз.

Сочните пилешки дреболии са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *