Site Overlay

Сочни пилешки кюфтенца с чеснов сос – Рецепта

Начин на приготвяне:

Измийте бутчетата и отстранете кокала. Смелете месото с машинка за кайма, заедно с лука и магданоза.

Прехвърлете в купа. Добавете подправките, яйцето и галетата. Омесете каймата и я оставете в хладилника за няколко часа.

Извадете готовата кайма, оформете кюфтенца и изпържете от двете страни до готовност в тиган с мазнина. Извадете върху кухненска хартия.

Направете соса, като смесите всички продукти в купичка. Разбъркайте с тел до еднородна смес.

Сервирайте вашите сочни пилешки кюфтенца с чеснов сос в подходяща чиния.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *