Site Overlay

Сочни пилешки пържоли на фурна – Рецепта

“Пилешки пържоли, към които никой не би останал безразличен “

Начин на приготвяне:

В купа смесете майонезата, оцета и подправката хмели-сунели и разбъркайте.

Измийте и подсушете пилешките пържоли, поръсете ги със сол и черен пипер на вкус и разбъркайте. Поставете ги в соса една по една, като ги втривате добре с него.

Завийте купата със стреч фолио и я поставете в хладилник за 1 нощ. Извадете пържолите от соса и ги подредете една до друга в тава.

Поставете тавата в предварително нагрята на 220 градуса фурна и печете до златисто кафяв загар, обърнете пържолите, намажете ги с останалия сос и запичате отново до златисто кафяв загар.

Ароматни и сочни пилешки пържоли на фурна!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *