Site Overlay

Сочни пилешки пържоли от бут – Рецепта

Начин на приготвяне:

В купа смесете двата вида сос.

Добавете подправката за пиле, черен пипер и сол на вкус.

По желание може да отстраните кожите от пилешките пържоли от бут.

Сложете пържолите в подготвената марината и ги оставете за около 30 минути.

Намажете дъното на тава за печене с масло.

Подредете пържолите. Полейте ги с останалия сос и добавете остатъка от маслото.

Изпечете пържолите в загратя фурна до златисто-кафеникав загар.

По средата на печенето обърнете пържолите.

Поднесете сочните пържоли от бут с подходяща гарнитура или салата с кускус например.

Добър апетит със сочни пилешки пържоли от бут!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *