Site Overlay

Сочни пилешки пържоли с топено сирене и сметана – Рецепта

“Понякога имаме нужда да се поглезим ето така – със сочни пържолки, приготвени с топено сирене и сметана”

Начин на приготвяне:

Пилешките пържоли се поръсват със сол и половината смлян черен пипер, след което се оставят настрани.

В купа се смесват готварската сметана, топеното сирене, настърганият мек кашкавал, дижонската горчица, чесънът на прах, малко сол, останалият черен пипер и нарязаният на ситно магданоз.

Сместа се обърква хубаво и половината от нея се слага на дъното на тавичката за печене.

Отгоре се нареждат пилешките пържоли и се намазват с останалата част от сместа.

Тавичката се покрива с алуминиево фолио и слага във фурната.

Пече се на 190 градуса за около 40 минути, като към края на печенето се маха фолиото на сочните пилешки пържоли с топено сирене и сметана, за да хванат апетитна коричка.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *