Site Overlay

Сочни свински пържоли – Рецепта

“Сочни свински пържоли, на които остана само да измислите гарнитура”

Начин на приготвяне:

Свинските пържоли се разрязват, така че между тях да поставим резенчета портокал. Поставяме ги в плик за печене.

В купа разтваряме бульона с 1 чаена чаша топла вода, слагаме виното, меда, черния пипер и настъргваме една скилидка чесън.

Картофите се измиват и нарязват на колелца.

След това се нареждат в плика. Сместа от бульона също се изсипва в плика. Затваряме плика.

Печем сочни свински пържоли 90 минути на 160 градуса.

Когато са готови картофите, се поръсват с пресният лук.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *