Site Overlay

Сочно пържено свинско с лук и гъби – Рецепта

Начин на приготвяне:

Свинското месо нарязваме на кубчета.

В дълбок тиган си загряваме мазнина (ако месото е шарено, се добавя малко мазнина), добавяме месото, соевия сос, сол, черен пипер и запържваме до златисто.

Лука и чесъна обелваме и нарязваме, след това добавяме към запърженото месо.

Готвим за няколко минути и добавяме отцедените гъби. Готвим още 5-6 минути и отнемаме от котлона.

Поднасяме пърженото свинско с лимон и чаша червено вино.

Сочното пържено свинско с лук и гъби е готово.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *