Site Overlay

Спагети по китайски с три вида месо – Рецепта

Начин на приготвяне:

Спагетите си сваряваме в подсолена вода.

Щом са готови, прецеждаме в гевгир и измиваме добре със студена вода.

Моркова и тиквичката настъргваме на ренде.

Чесъна и зелето нарязваме на ситно.

Месата нарязваме на ситни парченца.

В дълбок тиган си загряваме мазнина, запържваме си зеленчуците, след това прибавяме месата.

Овкусяваме със сол, черен пипер и соев сос. Разбъркваме добре.

След като продуктите са се запържили, добавяме спагетите и запържваме за кратко, като объркаме добре спагетите по китайски.

Поднасяме нашите спагети по китайски с три вида месо топли.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *