Site Overlay

Сполучливи веган меденки – Рецепта

Начин на приготвяне:

Затопляме водата и в нея разтваряме меда. Добавяме олиото и загасената с оцета сода.

Разбъркваме и добавяме канелата, ванилията, карамфила и брашното. Разбъркваме и омесваме лепкаво тесто за меденки.

Оставяме го за 10 минути настрани и след това от него откъсваме по малко и оформяме топчета. Подреждаме нашите веган меденки в тава, покрита с хартия за печене.

Печем сполучливите веган меденки на 180 градуса около 20 минути.

Оставяме ги да се охладят и ги слепваме по две с шипков мармалад.

Страхотни меденки с мармалад за малки и големи!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *