Site Overlay

Сръбска баница с кайма – Рецепта

Начин на приготвяне:

В тиган си загряваме олио, задушаваме си ситно нарязания лук. След това добавяме каймата и пържим до полуготовност.

След като плънката е готова, намазняваме тавата слагаме 3 бр. кори, подвиваме краищата.

Слагаме част от плънката за баницата с кайма заедно с образувалата се мазнина.

След това слагаме отново 3 бр. кори и част от плънката и така редуваме, докато завършим с 3 бр.кори.

Разрязваме сочната баница на парчета и заливаме с разбитите яйца, киселото мляко и содата. Слагаме няколко резенчета масло.

Печем сръбската баница с кайма в предварително загрята фурна до готовност.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *