Site Overlay

Стек от риба тон с коричка от ядки – Рецепта

Начин на приготвяне:

Поливате стековете от риба тон със соевия сос и зехтина и ги оставяте за 5-10 мин. на стайна температура.

През това време смилате ядките в чопър или блендер на не много ситно, така че да се усещат парченцата.

Загрявате тиган с незаплеващо покритие без мазнина на котлона.

Овалвате хубаво рибата в ядките от двете страни и притискате с ръка, за да полепнат по-добре.

Слагате стековете един по един, ако са по-големи и печете около 4-5 минути, от всяка страна.

Времето за печене зависи и от това колко са дебели парчетата.

Може да поднесете стековете от риба тон със свежа салата.

Стекът от риба тон с коричка от ядки е готов.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *