Site Overlay

Супа с патешки маншон и талиатели – Рецепта

Начин на приготвяне:

Патешкият маншон се измива почиства и се сварява в подсолена вода. Зеленчуците се нарязват на дребно. Когато маншонът се свари, се изважда от бульона.

Прибавят се зеленчуците и се варят до готовност. Маншонът се обезкостява и месото се прибавя заедно със талиателите. Варенето продължава 10 мин.

Готовата супа се отстранява от котлона. Жълтъкът и киселото мляко се разбиват и с черпак се сипва по малко от супата като се бърка непрекъснато да не се пресече яйцето.

Разредената застройка се изсипва в общата гореща патешка супа и се разбърква. Поръсва се със пресен магданоз.

Супата с патешки маншон и талиатели е готова.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *